trax00 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 9047
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>Üdvözlöm a Thaliás társakat, régóta, tkp születése óta olvasom a topicot, de eddig keveset szóltam hozzá. Én már a második Th-t koptatom. Az elsőt 2 évig koptattam, a mostani is túl van a másfél éven, és nem azért cseréltem, mert elégedetlen voltam a tipussal :-)  Nem luxuskocsi, de az ár/érték aránya sztem nagyon jó. Korábban már írtam róla, hogy a tetőkárpit picit zörgött, úgy tudom másnak is volt hasonló problémája. Nos a fehérvári R-szervízben eleinte kicsit fáztak hozzányúlni, de végül jól megjavították (ahogy elmondták, vmi csővel nyomtak ragasztót a tető és a kárpit közé). Még fizetni sem kellett érte (más, biztosítós munkákért igen).

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>Most jöttünk meg egy 4napos csillagtúráról (2felnőtt, 2 nagy gyerek). Mosonmagyaróváron szálltunk meg és innen mentünk Bécsbe, Pozsonyba, Sopronba és mondhatom kitűnően helytállt a kicsikocsi (Alizé 1,4 16V, klímával). Különösen tetszett neki, amikor a100-as Shell V-Powert itattam vele.

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>Mindenkinek jó Thaliázást !

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p><FONT face="Times New Roman" size=3> </o:p>