Lecso11 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 539
Sajnos én életkoromnál fogva eddig nem élhettem át (5 éves voltam a legutóbbi élvonal során, szüleim ugyan vittek minden meccsre, még idegenbe is, ahogy mondják, de én nem sokra emlékszem...), hogy aktív élvonalbeli szurkolója legyek a Rákóczinak, és édesapám révén, aki óriási Fradi szurkoló volt én is az lettem, ennek ellenére mindig kijártam Rákóczi meccsekre is, eddig is, és ezután is, akárcsak a Fradi meccsekre, amelyekre ugyanúgy járok majd ezután is, amikor időm engedi elutazni. Szerencsére Prukner Lacit én régóta jól ismerem személyesen is, így amióta pályaedzőként és majd vezetőedzőként van a csapatnál azóta sokkal jobban tudok szurkolni a csapatnak is. Régen persze ebből a "kettősségből" soha nem volt problémám, mert nem volt olyan pont amikor "ütközhetne" a két csapat. A legutóbbi MK meccs, amikor volt Rákóczi-Fradi, nos igen, arra nem mentem el :) Éppen ezek miatt... Ez van, én nem tudok megváltozni. Szurkolok és ha kell védem a Rákóczit és érdekeit, de ugyanez igaz a Fradira is. Nem akarok választani és valószínűleg nem is fogok.
Előzmény: Muntanitz (538)