adrivik
2004.07.14
|
|
0 0
610
|
Nagyon tetszett a beszámolód, annál is inkább, mert én is ott jártam. Ha emlékszel rá kértem tőled tanácsokat a topicban.
Szóval, káprázatos az a vidék, nekem rendesen fizikai fájdalmam volt mikor haza felé indultunk és lassan elhagytuk a hegyeket. Csodálkozom, hogy vannak emberek akik nem értékelik kellő képpen (pesti család).
Mi is a Sucha-Belát jártuk végig és valóban bírták a 9-14 éves csemeték, sőt azt hiszem még büszkék is voltak magukra a végén, de én is rájuk. A sárga, majd a piros úton felmentünk a Kolostorig, ott kicsit megpihentünk magunkba szívtuk a panoráma szépségét. Onnan a sárgán le az áttörésig, ahol annyira megörültünk a függőhídnak és át is mentünk rajta, hogy nem figyeltük, nekünk a másik kisebb híd lett volna a megfelelő Podlesok felé. E-helyett 3-4 km után jöttünk rá, hogy mi a Kilátóhoz tartunk. A gyerekek már fáradtak voltak, és elmúlt már 7 óra.
Elkeseredésünk csúcsán megérkezett egy rendőr terepjáró autó, amit le stoppoltunk és mivel sokan voltunk, egyikőnket elvitte a kempingbe - ami még kb. 20 km lett volna onnan -, az autóért. Közben elindultunk gyalog és azon a bizonyos "kisebbségi kolónián" keresztül vezetett az út. Hát a zabszem nem fért volna be, mondhatom, még így rendőri kisérettel, (mert az egyik velünk maradt) is rendesen féltünk. Hihetetlen, hogy így élnek emberek.
Szóval minden klasszul sikerült végül még szalonnát is sütöttünk azon az estén.
Annyira szívemcsücske lett a vidék, hogy még az ősszel visszaszeretnék menni a Sokolina Dolinát végig járni. A nagy vízesés is ott van ha jól tudom. De olvasva a beszámolódat, ne válalkozzak rá a csemetékkel? Mi a véleményetek? Viszont Őket, az "utánfutóimat" nem tudom itthon hagyni. |
Előzmény: Műhód (607)
|
|