1. Azok a csajok szirének és dire charmot nyomnak az embereidre, sőt ha közel mész még láthatatlanok is lesznek és úgy kapnak el :(
én a következőket csináltam:
a tolvajommal felderítettem a terepet, tehát megkerestem a célt, mire idáig elértem egyébként már Khalidnak meg volt a boots of speed (ha nincs oil of speed), tehát olyan gyorsan oda tudtam rohanni, hogy egy kard csapással éppen megszakítottam a varázslatát, a következővel is...stb. stb. míg végül magát a szirénkét szakítottam meg
érdemes csak egy vagy két karakterrel menni, hogy ne tudják ellened fordítani ezzel a charm varázslattal (ha meg elvarázsol csak üldögélni és várni a pillanatot) én általában még Kivant küldtem utánuk és amíg Khalid püfölte őket, ő küldözgette a nyílvesszőket (egyébként elég táposak, van náluk vmi spec. nyílvessző meg egy gyöngy is, sőt fent vmelyik ilyen pálya ÉNY-i részén van egy barlang, ahol nagyon jó kis stuffok vannak)
tehát a lényeg: igyekezz úgy mozogni az embereiddel, hogy az elcharmolt karakter látótávolságon KÍVÜL legyen (akkor csak álldogálni fog), de ha van vmi mágia gátló potioned az is megteszi a célnak
2 Totem, hát ez bulis, épp most olvastam hogy egy eastern egg kapcsolódik hozzá (én nem próbáltam meg, mert csak most hallottam róla), ha levered a doom guardot és mexerzed az ancient armourt is a Firexy Bridge labirintusában (amiért az egyik kísértet lovag sír) és odaadod ULcester szellemének kapsz egy kardot érte (ez egyébként ha jók az infoim szívatás, mert ÉP csökkent a kard használójánál)
egyébként a játék "klasszikus" változata szerint nem lehet semmit csinálni a totemmel, ott kell hagyni,
...azt, hogy hogy győzd le a doom guardot nem tudom, én DT próbálkoztam meg 4 dwarf doom guard legyőzésével, de elég nehezen ment, szóval kemény meccsre számíts, javaslom esetleg a wand of holy light használatát, többszörösen,+ ami csak belefér
3. A kolok azt hiszem nem lesz meg, el kell menni a világítótoronyhoz, le kell gyűrni a farkasokat és visszamenni a nőcihez, aztán szomorúan elmondod neki hogy a fiát megették a farkasok (vagy vmi ilyesmi)...legalábbis így emléxem
a világítótornyba egyébként nem lehet bejutni, de ha ráklikkelsz akkor ki is írja, hogy régóta elhagyatott stb. stb.