csinnnKA Creative Commons License 2004.07.12 0 0 243

Csíkoslevelűből... ugyanilyen hercig kis lila virágai vannak... olyan széééép! :-)

Mondtam neked, hogy az egyik az első fanyar-kanyarban bedobta a kulcsot, szerintem megviselték az események, és pár nappal a beültetés után elkezdett barnulni-fonnyadni, a végén komoly temetési szertartás közepette kiszedtem és kidobtam a kukában. A másik viszont annál szebb, mert már a 2-3. napon tele volt élettel, látszólag jól viselte a megpróbáltatásokat, és most meg már egy bő hete virágzik... olyan szép! :-)

SALÁTA: itt állok kétségek közt vergődve, és arra fogva a lustálkodásomat, hogy tétova és bizonytalan vagyok... még mindig bent vannak azok a saláták!  Mellesleg egész hétvégén nem voltunk itthon, tehát mivel csüt-pénteken nem csináltam meg (sebaj, helyette kitakarítottam a lakást és ablakot pucoltam), így még most is ott figyel. Látszólag jól néz ki, de ha esetleg már öreg vagy keserű a levele, akkor nem hagynám benne tovább.

Szóval még mindig élő a kérdés:  felmagasodott salátával mit csináljak? Együk vagy ne együk? :-)