LaurensHammond Creative Commons License 2004.07.11 0 0 744
Isten ovjon a "snob-izastol",es az agyarmutogatastol, plane tehtube klubbtars kivetelezesetol, mivel "Hammond tulaj cimbora,es sokat tanulok Tolle kategoria":-), de nagyon igaza van! Tulajdonkeppen, ertem az erveteket, ha meg nem hallottatok ,probaltatok igazi eredeti Hammond-ot, mint ami pl Neki van! A100=B3,C3, es 2 rotoros Allsound Lelsie Nekem is volt mar nem 1-2 Hammond-om, es bizony tranyos Hammond is volt kozte, nem beszelve Vox Farfisa sound-rol, de az igazi csoves ,hanggeneratoros hammond tipusokkal nincs verseny!!! Legyen az L,M,P,B,C,A tipuskezdesu...ezek klasszikus darabok, mind 1974 elott keszultek...Nincs mirol beszelni....minden prog rock csapat ilyeneket hasznalt abban az idoben, es szolnak is rendesen! Tenyleg sok ma mar nagy banda csak azert hasznalt az elejen "nem Hammond-ot" mert arra futotta...pl Floyd,Animals,If....Teljesen igaza van tehtube kolleganak! Ismetlem onmagamat, de keressen fol egy szeansz-ra akit erdekel hogyan kell szolni egy ilyen hangszernek, engem, vagy "tehtube" komát!!!A szam olvashato mar elozo hozzaszolasunnal is... "igazság felismeréséhez viszont úgylátszik idő kell" ez nagyon igaz!!!
Előzmény: Borzas (732)