tatrafan Creative Commons License 2004.07.11 0 0 503

Tegnap volt szerencsém uzazni ebben az autóban. 1962-es T603, teljesen eredeti a fényt kivéve. Még dobfékes de nagyon jó azért a fék is, segítettek meggyőződni róla :-)))  Rugózása kényelmes de mégsem dülöngélt a kanyarokban. A motorzaj kevés - amin azért még én is meglepődtem, úgyhogy ki kellett nyitnom a kisablakot hátul, hogy jobban halljam amikor húzatgatta a jóember... Nagyon jó volt! De a lényeg: a hátsó traktus. Olyan baromi nagy hely van - DÖBBENET!!!! Alacsonyan, kényelmesen hátradőlve utazol, lábtér-fejtér-válltér óriási ha előre nézel alig látsz ki a műszerfal fölött! :-))  A farmotor előnye hogy mélyre kerülhetnek a hátsó ülések ezt olvastam már, de most megértettem. Mint ahogy azt is hogy miért kellett a 613-asból kiadni a Long verziót - a mezei 613 se kicsi, de sehol sincs ehhez a bálnához képest! Elöl sincs nyomor, háromszemélyes ott is az ülés, bár csak öt személyre vizsgáztatják mostanában ezeket Szlovákiában, ha jól értettem a biztonsági övek miatt vagy mi...  Az alapjárata is tetszett nagyon, mint a lassított film...  :-)))) Olyan mint, amikor álmodban minden olyan lassú lesz és nyugodt. Lehet, hogy mindezt csak álmodtam???