vinettu Creative Commons License 2004.07.09 0 0 1206

Na én sem vagyok egy műszaki analfabéta, a Ladánkon anno cseréltem én mindenfélét, olaj, fékbetét, fékhengert "javítottam", bowdeneket cseréltem stb. Ezzel a Corsa-val most úgy vagyok, hogy izé ......no.... nem látom még a gyújtógyertyákat sem. Na nem mintha olyan őrült nagy eőrfeszítéseket tettem volna a felkutatásukra. Van pl egy apró gondom: a jobb első fényszóró magasságállításának tönkrement a "0" állásban a végálláskapcsolója. Nekifognék én, mert az is lehet, hogy csak beragadt valami, vagy valami tök triviális hiba amit egy mozdulattal meg lehet szüntetni, de. Ha meg is találom és megszüntetem a hibát, nem igazán ösmerem a lépéseket. Pl. kell-e ilyenkor esetleg szigeteléseket vagy egyéb dolgokat cserélni, elállítódik-e ilyenkor a fényszóró sat sat. De belefuthatok olyan helyzetbe is, hogy célszerszámra van szükség. Pedig ez egy baromi 1x dolognak tűnik elsőre...nem is piszkálom, inkább hagyom 1-es állásban, ha éjszaka közlekedem szinte biztosan nem egyedül, ahhoz meg már jó az 1-es állás is.:)

De ha kapok egy kis biztatást, netán tippet, még lehet hoyg nekiesem.:)))

Előzmény: ndrew79s (1205)