Lehr Péter Creative Commons License 2004.07.09 0 0 1201

Nem. Csak a 12 év rozsda miatt lenne fontos mert így ezt elvesztettem . De, garázsban áll gyakori mosás saját profi Karcherrel nincs gond, tehát nálam tartós lesz. Tehát ha csak erre az ellenőrzésre vinném, akkor mai áron kb. 150 000 - et költenék 12 év alatt. És ha ezek mellett a szervíz tényleg komolyan gondolja a garanciát, lenne egy összevissza foltozott autóm .  Úgy tervezem , hogy 10 éves korában újra festetem ebből a pénzből , és akkor még a gyerekeim megtanulhatnak rajta vezetni. Eladni nem szeretném soha, ezért is öltem bele annyi pénzt a teljes felszereltségért, ha eladnám sokat buknék rajta. Ezért sem viszem szervízbe ne piszkálják. Különben is , ez egy nagyon egyszerű autó , egy jó szerelő bármit megcsinál rajta aprópénzért, de sok javítanivaló úgysem lesz vele. Egyedül az Easytronictól tartottam, elektronika, de ha bekrepálna a fritzektől veszek egy új roncsot olcsóér, azt belerakom, nem vesződök javítgatással, lehet , hogy a sok szerelő csak vakarná a fejét, a végén meg úgyis csak vetetnének velem egy újat drágán. 

Olyan ellenőrzéseket , mint fék stb. úgysem évente vizsgálom, nem árt odafigyelni, ékszíjak ilyesmi.

Tapasztalat VW t4 10 éves, hajra kenhetem a garanciát. Tele van kőfelverődéssel arra nem jár, tehát festeni így is kellene saját pénzen . Hát ezt megteszem most kb. derékmagasságig. Eredeti fénye szép , az új festés nem fog elütni.

Valaki ráborított a Corsára egy bicajt. 2 cm horp, 1 cm festék hiány. Hát gondolkodtam hogy fog kinézni festés után . Nyom nélkül eltünt. Sajnálom azokat akinek a drága autóját nem jvítják ki rendesen és ordít az eltérés. Bár ez az ember egy olyan Jaguárt restaurált, hogy csak valamikori fémfoszlányokból látszott az autó formája. Erre belelkesültem és megcsináltattam nála egy Land Rovert is. Most olyan mint az új.

Ezeket csak azért írtam le, mert csak csínján azokkal a márkaszervízekkel!!!

Előzmény: vinettu (1200)