A CM4 demojában nem tünik el senki. Én pl 1. menetemre beraktam Bodrogit.Szöktem vele szakasz elején,ott még nincs igazán nagy hegy.Viszont utána van(kb. pálya felétöl)Ott nagyon meghalt.Tök utolsó lett. De minden rendbe volt +kapta a hátrányt és kész.
Összeállítás(a 9 legjobb hegymászó):
Bettini,Dufaux,Garrido,Mercado,Pecharroman,Rogers,Sinkewitz,Van Goolen,Virnque
Má mindent nyertem csak fehéret nem.Azt mindig Cunego nyeri.
Zöld trikot csak ha nyersz ugy lehet nyerni.
Pettyest általában Bettinivel szerzem +:Elején szökés mehet vele szinte az egész csapat-kivéve Pecharroman,Mercado,Dufaux és Garrido-Rájuk ugyanis a végén van szükség.
Amikor szakaszt nyertem,elejétöl Bettini és Van Goolen szöktek elvitték az 1. 2 hegyet.Aztán a 3.hegyen elindultam Dufaux-val és Garridoval.Az utsó hegyik szökésbe is voltak 3 perc elönnyel(80-as teljesitmémmyel végig)
Az utolsó hegyen pedig Mercado,Virenque és Pecharroman-nal szöktem-A másik 2 emberem elöl volt-Felértem Duf.és Garr-ra.Pech és Mercado-val.(Virenquet elfelejtettem sajna) Itt még 3-2 frissitöm van. Ezeket folyamatosan nyomom beléjük ho legyen erejük. Duf. és Garr ekkorra nem lesznek olyan erősek tehát maradt Pecha és Mercado Elöre álltam vezetni, 1km-es kapu elött szöktem a végén sprint és kettösgyözelem. A csapatversenyt is + nyertem több mint 8 perccel a Saeco elött.
Ez volt ako a taktikám.
A fehér trikoért Sinkewitz és van goolen szállt harcba,de v. gollent az elején elküldtem ezért ö kifingott.(igy is 3. lett fehér trikoban). Sinkewitz pedig 2. lett fehér trikoban.Mezönnyel jött,nem igazn foglalkoztam vele.Cunego több mint 6perccel verte.De most +probalom a fehér trikot,de elég nehéz Sinkewitz-el(sztem ö a legjobb u 25-ös hegyimanó.)Cunego-t lenyomni.