Sziasztok! :-)
Thor!
Az még mind semmi, de az életben maradt árnyékliliomod úgy virágzik, mint a rossebes! :-D
Majd holnap lefotózom és megmuti, jó?!
A mentás limonádé recepijét köszönöm, remek ötlet, Spanyolban ittam ilyet utoljára, de hozzátették, hogy nem is annyira spanyol ital, mint inkább mexikói(?). Mindegy, akkor a feltörekvő nemzedéket megnyírbálom, és felhasználom a "megropogtatott" szálat egy kis bevadításra! ;-)
OutdownS!
Olybá tűnik, életre kaptak a növénykéid, pár napja egyenesen állnak, képzeld, és a kissé hervatag levelük is gyönyörűen kisimult. :-)
Szóval átvészelték a nem azonnal elültetést. :-)
Úgyis akarok csinálni a jövő héten Pesto-t, úgyhogy valszleg ez is nyírbálva lesz, mint Thor mentája! :-)
FIÚK, LÁNYOK, KUTYÁK, MACSKÁK!
Nagy bajban vagyok, adjatok tanácsot:
a múlt heti esőzésekkor a salátám az egekbe nőtt, vastag szára lett és vagy fél méter magas. A levelek rajta normálisnak néznek ki, de most már pár napja azon filózok, hogy meg merjem-e így csinálni a leveleit salátának vagy dobjam ki?! Mondjuk a kiegyeléskor kiszedett és átültetett kis satnyák most épp kezdenek csúcsformába kerülni, de szerintem fejesedés itt se lesz már, csak szép nagyra megnőnek a levelek, aztán gondolom, egy ponton túl megindulnak felfelé.
Mi van ilyenkor?! Meg merjem enni?
Ja, és mindez SÜRGŐS, S.O.S., mert ha azt mondjátok, hogy szedjem ki, akkor holnap kéne kiszednem! Szóval ha reggel elolvas valaki, akkor szóljon már valamit, jó?! Örök hála! :-*