Bocs,annak tudatában,hogy reggelig leharapjátok a fejem (pihenten talán vígabban túlteszem majd magam a hisztin),bemásolnék egy másik fórumon talált véleményt.Igazságtartalmához közöm nincs,de talán érdemes átfutni.
"Patrubány Miklós szerint az egész magyar politikai elit adóssága, hogy 14 év alatt nem sikerült megoldani a kettõs állampolgárság kérdését. Most pedig, amikor a népakarat dönthet majd, az MDF fogja magát és elõvesz egy olyan, kevesebbet nyújtó, alvó törvényjavaslatot, amelyet egy éve az Országgyûlés tárgysorozatba sem vett - hangoztatta az elnök és hozzátette: elvárják, hogy az MDF képviselõi indítványukkal ne menjenek elébe a referendumnak. Megítélése szerint a törvénymódosítás csak egy MSZP-MDF paktum révén kaphat zöld utat, míg a népszavazás biztosabb eredményt hozhat.
- A szavazati joggal rendelkezõ magyar állampolgárok egynegyedének igenlõ szavazata elegendõ ahhoz (sicc!ez másolás!!!Ennyit a magyar nyelvtudásról), hogy kötelezõvé tegye azt, amit az Országgyûlés eszközeivel csak kétharmaddal tudna elérni. Patrubány Mikós úgy véli: a kettõs állampolgárság ügyébõl az a párt kovácsolhat politikai tõkét, amelyik támogatja a népszavazást. "
(dunatv. hu)"(Hírek (Erdélyből). Ellenőrizhető:a startlapon:több újság, magyar nyelvű külföldi újságok (nem pontos, de megtalálható), már említett hírforrás mai száma. (onnan másoltam)
"kevesebbet nyújtó".
Szal ezek szerint nem a testvériség, magyarságtudat, hanem a miné több anyagi kő. (Kasza úr legalább pontosan megfogalmazta az igényét:nekijek EU útlevél kő, ha mi beledöglünk, akkó is, anyagiakban elvónának, kő a francnak Mo). Qrvára kilóg a lóláb. Nem csodálkoznék egy tömény pofáraesésen. Nem előítéletből mondom, de az örményeknek (Patrubány ismereteim szerint ilyesfajta származású, ami önmagában nem volna baj, attól még lehetne igazán magyar) a biznic az istenük. (lehet, előítélet, bár az örmény származású haverjaimnál nem merült föl efféle gyanú-azonkívül a Ryszard Kapuczinszky-biztosan nem helyes-által ismertetett körülményeik miatt nem is elítélendőek. Csak ne az én-mi bőrünkön akarják behajtani a történelem adósságát-az nekünk is tartozik) Nem igazán akarnám financérozni a meg sem fogalmazott, csak a "minél többet aggyatok" elvét.
"14 év alatt nem sikerült megoldani a kettõs állampolgárság kérdését. "
Disznó, hanyag kormányok. . . . egyik a másik után, 90-től máig!A hülyék nem átallottak-több-kevesebb sikerrel-a magyar állampolgárok túlélésén tepedni, ahelyett, h hagyták vóna megdögleni őket rakásra a HT jólétének szent célja érdekében. Ugye, rengeteget szenvedtek, rengeteggel tartozik nekik a végre fejhető anyaország. . . Sztem AJ me úr foroghat a sírjában, hejába akart annyi magyar ME lenni, a lélek kevés, ahoz rengeteg (és úgy is kevés) lóvé kellett volna. Szomorú, hogy itt tartunk. Részemről utálom, de ez csupán személyes vélemény. "
Vélemény?Sztem a mindenkori kormány (múlt-jelen-jövendő ciklus,bármelyik "oldal" is legyen) felvállani nem tudná,ebből kifolyólag a támadási felület végtelen.Sztem ez vígan lehetne e 22-es csapdájának állatorvosi lova.