Daikini Creative Commons License 2004.07.08 0 0 49

Fenet! Regebben en is ugy gondoltam, hogy ha mar rosszak kozul kell valasztanunk, akkor valasszuk a legkevesbe rosszat.

ket dologra jottem ra:

1. aki kevesbe rosszabbnak tunik az eppen nincsen hatalmon. Konnyu ugy kicsit jobbnak latszani, hogy eppen nem szivatjak az embert. Miutan az MSZP kerult hatalomra ugy ereztem, hatha valami pozitiv iranyba valtozik (affele naiv remenyt ereztem, egyebkent a Centrumra szavaztam)

2. Ha folyton a kevesbe rosszat valasztjuk, es alkalmazzuk az 1. pontot, azt fogjuk kapni, hogy egyre nagyobb kretenek ulnek majd a parlamentben, akik majd versenyt sz%rnak az ember fejere. Egyre nagyobb szemetsegeket kovetnek el, ahogy latjak: barmit csinalnak, az emberek egy resze mindig matt hulye marad, es elmegy a nagy gyulesekre, a polgari korokbe akar tartozni, mert ad egy en kulonleges vagyok erzest, vagy eppen bedol a virsli mustarral, piros lufival, zenevel politizalasnak. Ezek mindmind azt szolgaljak, hogy az ember fejet a minimumra hulyitsek, es elrangassak valasztani. Es amennyiben megvan az ominozus 25% de nincs meg az 50%, akkor az ilyenek dontenek azok sorsa felol is, akik egyebkent legalabb kapisgaljak, hogy itt nagy gaz van.

Mit tehet az ember? Elmegy, es randomra valaszt valami ujabb partot, es remenykedik. Vagy elmegy kommunistanak esetleg csurkistanak. Vagy vegre szervezodik, es kifejezi, hogy az egesz parlament ma mar ugy tragya ahogy van.

Előzmény: diszkotata (46)