Sziasztok!
- A gari kondíciói nem a megrendelés dátumától függenek?
- Mi a megoldás a féktárcsa kontra fékbetét problémára? Állítólag más betét nem jó bele.
- Ami lemaradt a hozzászólásból, mert a friss élményre gondolva még most
is ideges leszek:
Taposom a féket, állok és megadom az elsőbbséget egy mackósajtnál, erre
hátulról belémjön egy mikrobusz. Jó nagyot csuklott a fejem, gondoltam lebontották
az autó hátulját. Srác fogja a fejét, én emelt hangon de kultúráltan érdeklődtem
a látása minősége felől. "Azt hittem elindul..."
Megnézem az autót, meglepően kis kár LÁTSZIK a lökhárító fekete csíkján meg némi a többi, színre fújt részen. Kinyitom a csomagteret, sierült. Nézem a két patentet a
lökhárítón, az egyik sehol, a két lyuk meg kb. 1 cm-rel nem stimmel. Na ez kasznis meló lesz. Megírtuk a papírokat, elmentem egy biztosítási ügyintéző céghez. Kint jegyzetel egy kárfelmérő, mondom neki nézzen rá a kocsira. Rutinosan felhajtja a csomagtér kárpitot és már mutogatja is hogy itt meg itt gyűrődött a lemez. Kérdem kb. mennyibe van a kár. Azt mondja: így megbontás nélkül minimum 200.000 Forint. Hát így jártam, pénteken viszem szemlére. A másik fél Európás. Tudtok róla jót-rosszat írni?
Tanulság: a kár általában nagyobb, mint aminek látszik. Pláne ha hozzá vesszük az utánajárást, hogy kb. 1 hétig nincs autó és az is töröttnek nyilváníttatik.
Vigyázzatok! Bár pl. ezesetben hiába....
kockafej