Én jelenleg is OSX-en nyomom, ADSL-t, amikor bedugtam a kábelt már ment is a net. Ennél egyszerübb szerintem már nem lehet valami. Mellesleg nekem október óta ohne fagyás, pedig zuzom rendesen a G5-öt éjjel-nappal.
A megismeréséröl meg annyit, hogy bitang egyszerü és letisztult minden. (tipikusan amcsiknak készült)
A floppy kérdésen már én is gondolkodtam mielött megvettem a gépet, de elgondolkodtam, hogy miért is kellene 2004-ben floppy?! olcsóbb egy üres cd!! vagy ott a Pendrv vagy akármi. A floppy-nál csak jobb megoldások léteznek. Régen ugyanígy voltak az 5.25" hajlékonylemezzel. Ugye emlékeztek:-) Melyik gépben is van még?
A kompatibilitás megint más kérdés. Egy asztali gépben minden van, ami kell! Modem, hálókártya, stb...Pont azért ilyen elterjedtek és stabilak multimédiára, mert csak dedikált hardvert támogat, nem mindenféle Taiwani kütyüt amitől késöbb majd a hideg rázna a sok fagyás miatt, azt lehetne szidni ám az apple-t. Persze előfordulnak itt is gixerek, de még mindig kifinomultabb, hogy egy ház alatt HW+Soft, mint mindenki gyárt mindenhez mndent, oszt gyünám a kékhalál...