Kedves outdownS!
Először is: csak Molnárka ne sértődjön meg!!! Én csak dicséretnek veszem...
1./ Műanyag kerítés: randa, amikor nincs benőve, azonban nagy előnye, hogy öntözésnél igen jól tartja a vizet, ezért szavaztam rá, s bejött, mert a paprikás ágyás 1-2 5 literes kannával nedvesen tudom tartani.
2./ Föld: agyagos, erősen, nem feketeföld, igen könnyen kiszárad és akkor kő szilárdságú
3./Mulcsozás: eredetileg a mustárnövényke szolgálna arra, hogy takarjon (ill. a spenót); azonban mindkét növény nagyon hamar felmagzik, a nagyim nem használta, ezt egy biokertes könyvből vettem, de az német, ott a klíma lényegesen hűvösebb (volt akkor, amikor elkezdték ezt a technológiát), a fűnyírás eredménye pedig a ribizli bokraim alá kerültek, ki is írtotta a gyomokat rendesen
4./ Köztes utakra vettem fa járólapokat, de értelmetlenné vált, mert a körömvirág annyira árnyékol, hogy gyom alig van, az agyag pedig összetömörödött teljesen.
5./ Madarak: az egyik képen látod a zöld madárhálót? Azt terítettem le a vetésre és nem bántották
tanácsodra teszek a másik topikba is képeket.
Örülök, hogy tetszett a munkám; nekem nagy gyönyörűség. Most kezdhetek Anyukám emlékére is, most hagyott itt...
Mézontófű