Antisystem Creative Commons License 2004.07.06 0 0 14

Te Előd, ez első látásra méretes phalloszságnak tűnik, másodikra meg méginkább. A magyar rendőrség ugyanis abban különbözik némely nyugati vagy tengerentúli társától, hogy az "élni és élni hagyni" alapvető etikájának alkalmazásával meglehetősen jól el lehet lenni velük. Legalábbis néhány tüntetés szervezőjeként vagy résztvevőjeként azt látom, hogy a magyar rendőrt egy érdekli: ne legyen balhé, ne rugja seggbe utána egy pizsamagatyás, vagy ne kelljen egy évig a bíróságra járnia. Ha ez megvan, ha odamész hozzá, és amit kér (ezt ne álld el, addig maradj) respektálod, és nem kezditek el feszt qrogatni, akkor felőle azt mondotok, azt csináltok amit akartok. A nyugaton mindennaposnak mondható könnygázgránát-vízágyú-gumilövedék triót még az életben nem láttam tüntetésen alkalmazni tőlük pl.

Persze, ha juszt is tesztek rá, ha órákig ávósozzátok, Simongyilkosozzátok őket azért, mert a dolgukat teszik amire a feletteseik utasitották őket, akkor exponenciálisan megnő egy méretes saller bekapásának esélye. Amire persze lehet fújni hogy törvényellenes meg izé, de jól belegondolva ha engem gyilkosozna valaki órákig, lehet, hogy utána én is lepofoznám az első adandó alkalommal. A honlapos sztoridnál (fújj 13 hónap) meg az ügyészt kellene a sárga házba küldeni, ha tényleg azt mondta, amit odaírtál. Ugyanis a hatósági személy elleni erőszak büntetési maximuma alapesetben (nem fegyveresen, nem csoportosan) 3 év, tehát ha se enyhítő, se súlyosbító tényező nincs, akkor másfél. Ehhez képest a kiosztott 13 hónap egy kifejezetten emberbaráti itéletnek tűnik. ÁVÓ-sozni meg koncepciós pert emlegetni akkor lenne ok, ha a bíró 5 évet adott volna, holott 3 a maximum. Persze lehet a 13 hónap miatt is koncepciós perezni, csak akkor sokan fogják feltenni magukban a kérdést: most akkor itt ki a hülye?

ÜdV

Előzmény: Novák Előd (-)