útelágazódás
Ennél többet -emészted- nem is kértem volna. Tisztában vagyok velek, hogy ezek a dolgok egyik pillanatról a másikra nem változnak meg, és azt sem hiszem, hogy csak meleg felvonulások miatt megváltoznának.
Ismereteim szerint, amelyik család el-befogadja meleg családtagját, ott általában semmi gond sincs a melegek "tolerancia" kötelességeivel. Tapasztalataim szerint az általánosnál jobban ragaszkodnak a családjukhoz, és segítőkészebbek is.
Egyrészt ebben is van cihológia: biztos benne van az elfogadás viszonzása is.
Másrészt azokat a tulajdonságaikat is kibontakoztathatják, amelyekben sok meleg férfi- a nemi identitáson kivül- különbözik a heteroktól. Tapasztalataim szerint a melegek empatikusabbak, gondoskodóbb tipúsuak az átlagos férfi embernél. Nem utolsó sorban még a házi munkában is bevethetők, ami férfiak nagy többségénél szintén nem igazán férfias jellemző.:)))
Általában több beleérzéssel foglalkoznak a gyerekekkel, mielőtt bárki belekötne, határozottan hozzáteszem, hogy ebben semmi szexualitás sincs, főként nem pedofilia,, egyszerűen csak szeretet és gondoskodás megvalósításának vágya.
(Neked nem furcsa, ha ilyen állításokat teszek, akkor rögtön magyarázkodási kényszert is kell érezzek?)
Ezek az évtizedek alatt szerzett tapasztalataim, nincsenek erről kutatási eredményeim, vagy bizonyítékaim, egyszerűen csak ezt tapasztaltam.
Hogy mi a helyzet a bemelegedés különleges eseteivel? Ugyanaz, mint heteroszexuális téren, ahol szintén előfordul erőszak, pénz, kihasználás. Azért még senkinek sem jutott eszébe a heteroszexualitás betiltása. Ismereteim szerint ezeket attól függetlenül, hogy hetero vagy homo követi el, bűntetik.