mamami
Még valamit, ha azt gondolnád, hogy a reklámozástól még több meleg lesz, akkor is tévedsz.
Amikor én először észleltem melegségemet, az épülő szocializmuson, meg az ötéves terveken kivül semmit sem reklámoztak, még tán a Vasedényt sem.
Ezzel szemben, akkor még bűntethető volt az aktív meleg. De attól sem lettünk kevesebben.
Hozzá teszem, hogy mikor először észleltem melegségem akkor még azt sem tudtam, hogy bűntetik, mert tizenévesen a legtöbb gyerek nem a bűntető törvénykönyvet tanulmányozza.
Azzal ellenben rögtön tisztában voltam, hogy azért mert buzi vagyok mindenki utálni fog. (Akkor még a meleg szót sem ismertem, ebben a jelentésében.)
Ha valamit szeretnék reklámozni, az csak annyi, hogy a hozzám hasonló mai tizenéveseket attól -amit átéltem- megkímélje a társadalom.
Azt szeretném reklámozni, ha valakit (netán szülőt) ennek a szele igazán megcsap, akkor el tudja fogadni így is gyermekét! Ezt ne tragédiaként élje meg a szülő (örömtáncot valszeg úgy sem fog lejteni), és főként ne annak élje meg a gyermek.
A meleg fiatalok életét ne nehezítsétek meg, csak ennyit kérnék igazából!