zsuga666
2004.07.03
|
|
0 0
8773
|
Hali Fiatalok !
Én vónék az a barom, aki hallgatva az idők és a reklámok szavára +rendeltem a WS PLATINUM nevezetű kencét ezelőtt 1 évvel. Sajnálattal kell közölnöm, hogy bevált. Tökéletes megoldást jelent a röpkakák ellen. Bár már írtam róla, de szívesen elkövetem még 1x. Kézhezvétel után, 1 pénteki 28 fokos nyárelejei napon tól-ig lekentem a vasat. Szombat reggelre már ott virított rajta a galamb outputja. A remek tesztlehetőséggel élve keddig érleltem az anyagot a karosszérián az egyre fokozódó hőségben, bár voltak fenntartásaim és dúlt bennem az aggodalom. Komolyan +lepődtem mikor kevéske kencét löttyintve a keszkenőre, a reklámban látott finom mozdulatokkal simán eltávolítottam a kakát. További előnye a kencének, hogy a mosási, mosatási periódusokat jelentősen +hosszabbítja. Mikoron már jó dzsuvás a jármű, 1 jó kis eső szinte újjávarázsolni képes a laggozást. Tehát; amennyiben elegendő kidobni való, elfekvő zsé van ottholt, amit szívesen elvontok a család éhező tagjainak követelődző, tátogó szájától, na azt a pézt nem kár ilyes létszükségleti dologra költeni. |
|