Gro,
Kérlek, ne hamarkodd el... egyfelől még nem vallottak színt, hogy a múltra is gondolnak-e visszamenőleg (na akkor lesz ám igazán irgum-burgum), vagy csak a váltás utáni dolgokra tartják érvényesnek (ugyanis csak onnantól igazolod minden egyes "Mehet" gombnyomással, hogy elfogadtad a feltételeket).
Én úgy tekintem, hogy csakis a változás utántól lehet érvénye egy ilyen "rendeletnek", ezért az említett ponttól nem írok ide újabbat - a régiek nem lettek az övéik, de újak meg - éppen ezért - nem lesznek (legalábbis tőlem). Hogy kinek jó ez???
Ha mégis úgy gondolják, hogy az elejétől fogva minden az övék, akkor bizony én is - (pontosabban az, aki vagyok :) nem kérni, hanem követelni fogom a törlést, de tényleg csak akkor, mégpedig sértett jogtulajdonosként, akinek a nevében mindenféle nickek beírogatnak; szerzői jogomról valami vállalat sajátjaként nyilatkozik, stb...
Csak azt nem értem, miért kellett békés emberekből kihozni az állatot.
Reménykedem, hogy rájönnek, ez vakvágány, és törlik a jogtalan részt vagy legalább méltányolhatóra finomítják...
(továbbra is elnézést a többiektől az offolásért, de ha egyszer nem onolhatok többet... legalábbis egyelőre)
Fenti hozzászólás (tudtommal) teljes egészében és kizárólag az én véleményem, viszont ahhoz, hogy láthassátok, az index tulajdonává kell válnia. Tessék.