screin Creative Commons License 2004.07.02 0 0 1838

Akkor azt tudom ajanlani, hogy menyj es nezd a csillagkaput :)

Az egy dolog hogy irni nem tud ez a frappans KJA+BH szerzoparos, de meg csak figyelembe se veszik apuka elozoleg leirt dolgait. Rengeteg az atfedes. RENGETEG! Ha kivanod kielemzem, de masok szamara ismert tenyeket nem szeretek ismetelgetni. Herbert konyveiben szep fokozatosan bontakozik ki a vilag, amit igazan sosem ismersz meg, mert mindig van olyan resze ami a te fantaziadra van bizva, megis oriasi ahogy az egesz osszeall, egyseget, egy EGESZET alkotva. Az "elozmenyekben" semmi gondolkodni, kepzelni valo nincs, es unalmas az egesz vilag. a jo gyoz, a rossz elbukik, mar az lejen ki lehet talalni mi lesz a vege, nincs benne melyseg, nem kell gondolkozni rajta, unalmas es MINDEN AZ ELEJEN KIDERUL, nincsenek benne titkok, bele ragja a szadba hogy :EZT IGY KELL ERTENI AZT MEG UGY. Ez fekete az feher, szurke nincs. Plane nem szinek.  Mint mar mondtam, nem szeretem ismetelni magam :)) De annyi kovetkezetlensegbol sarjado hiba van benne, hogy... A harkonnen hazat is csak felig olvastam el, a corrinot meg sem vettem. A Dzsihadra ra sse neztem. Hallottam havertol, hogy akkor fog kialakulni a bene gesserit is, de hat banyek, a kaptalanhazban emlites van arrol hogy a dzsihad idejen is mit tett egy fotisztelendo anya, etc. Meg hogy agamennon nem az volt akire a tortenelem tanulmanyokbol emlekezhetsz... Na mind1. A dzsihadot nem olvastam, nem megyek bele, ezt ratok bizom. De ha rajtam mulna, bezuzatnam az egesz Prequelt, meg amire ezek ketten ratettek kezuket. A durva az, hogy meggazdagodnak belole, es bemocskoljak Herbert bacsi eletet. Bar ezt ugy latrszik sokan nem igy gondoljak, de kivancsi vagyok, hogy a nagy Herbert mit mondana errol, draga fiacskaja, es a kokler "minden honapban irok egy konyvet" kevin j-rol. Bocsi ha uncsi voltam :) Screin 

Előzmény: Dr Jackson (1837)