ecccsi Creative Commons License 2004.07.02 0 0 50223
VÉGRE!!!!! nem enged hozzászólni ez a fránya index:-( (nem szokott megnyílni ez a hozzászólásos ablak:-(((( Döbyke, nekem is jöhet a recipe hogy lehet formásabban írni! tudod, ecccsi@index.hu szerintem a dokid feje is asszimetrikus, egy széklábbal jobban nézne ki:o))) a praxisban a pajzsmirigyem miatt voltam. egy kis strúmám biztosan van a doki szerint, ma vagy hétfön derül ki, hogy kell-e rá egész életemben gyógyszert szedni. a receptet már ideadta a doki, úgyhogy nagyon valószínü.... ha ez rendbejön, akkor lehet babci. múlthéten voltam a nödokinál, nincs pé, nyálkahártya 4 mm (10-12 helyett). kaptam sárgatest-hormont (duphaston) hogy megjöjjön, vasárnap szedtem be az utolsó szemet, rá 3-4 napra jött volna meg elvileg. ma van az 5. nap. meglehet, a pajzsmirigyem kavar be és azért nem jön meg. ha az rendbejött, akkor spontán is babásodhatok, ha nem, akkor closty valszeg.... szegény párom jobban le van törve mint én (a nehéz babásodás miatt) én csak azt fogom utálni hogy bogyóhoz leszek kötve.... ha meg babás leszek, még többet kell belöle szedni. szúrni fognak a pajzsmirigyem miatt, a cukor-veszély miatt + a többi szokásos... háááááát.... :o)) már egészen hozzászoktam, bár amikor megláttam a pajzsmirigyes doki kezében azt a vastag tüt, majdnem elszaladtam....:-DDD Bóhácska, majd csörgedezek rád! mostan dögrováson vagyok táppénzen, mert fáj a torkom és meg is vagyok fázva:(