Döby Creative Commons License 2004.07.02 0 0 50218
Jó reggelt Mindenkinek!! Itten egy jól eltűnt Döby írogat. Remélem azért nem felejtettetek el, vagy igen? :-) Szöszikém! Ez a leányzó továbbra is gyönyörű bármit is adtok rája! :-)) Balcsin mikor vagytok/lesztek??? (amit meg a bacikkal kapcsolatban akartam azt má' leírtam néked) Macskacicó! Üdvözöllek a pöcsösök táborában! ;-)) Nem rossz dolog fijús mamának lenni! :-))) Eccsike! Mizújsvéledmostanság? Mit kerestél Te a Praxisban? :-)) Bobuska! Jól vagytok így sokan?? ;-)) Velünk amúgy minden rendben, illetve Manócska jobb szeme állandóan "taknyos" és könnyes. Már az elején kaptunk szemcseppet (doki szerint fertőzés), de engem nem hagy nyugodni a dolog, hogy ez nem az. Mert mindig csakis kizárólag a jobb szeme? Könyvek és én szerintem ez más lehet (talán könnycsatorna elzáródás), szóval ha jön a doki bekeményítek és kérek majd beuatlót szemészetre. Nem akarom hogy baja legyen aszemének, mert elhanyagoltuk.. Voltunk csípőszűrésen is, ahol minden rendben volt, bár a doki megjegyezte kicsit asszimetrikus a gyerök feje. Rajta kívül senki nem látja ezt. Most mit csináljak? Hajtogassam a gyerök fejét jobbra-balra vagy mi??? Mondjuk Manócska bosszúból jól le is pukizta dokibácsit aki nem átalkodott kismalacnak nevezni. ;-)))) Na megyek mert úgy hallom ébredezik a Béka! (kenterbe veri az összes leveli és kecskebékát úgy megérzi az időjárást. El fogom adni a CNN vedörnek.. ) :-)))
Előzmény: szöszibolha (50215)