Döby
2004.07.02
|
|
0 0
50218
|
Jó reggelt Mindenkinek!!
Itten egy jól eltűnt Döby írogat. Remélem azért nem felejtettetek el, vagy igen? :-)
Szöszikém!
Ez a leányzó továbbra is gyönyörű bármit is adtok rája! :-)) Balcsin mikor vagytok/lesztek???
(amit meg a bacikkal kapcsolatban akartam azt má' leírtam néked)
Macskacicó!
Üdvözöllek a pöcsösök táborában! ;-)) Nem rossz dolog fijús mamának lenni! :-)))
Eccsike!
Mizújsvéledmostanság? Mit kerestél Te a Praxisban? :-))
Bobuska!
Jól vagytok így sokan?? ;-))
Velünk amúgy minden rendben, illetve Manócska jobb szeme állandóan "taknyos" és könnyes. Már az elején kaptunk szemcseppet (doki szerint fertőzés), de engem nem hagy nyugodni a dolog, hogy ez nem az. Mert mindig csakis kizárólag a jobb szeme? Könyvek és én szerintem ez más lehet (talán könnycsatorna elzáródás), szóval ha jön a doki bekeményítek és kérek majd beuatlót szemészetre. Nem akarom hogy baja legyen aszemének, mert elhanyagoltuk..
Voltunk csípőszűrésen is, ahol minden rendben volt, bár a doki megjegyezte kicsit asszimetrikus a gyerök feje. Rajta kívül senki nem látja ezt. Most mit csináljak? Hajtogassam a gyerök fejét jobbra-balra vagy mi??? Mondjuk Manócska bosszúból jól le is pukizta dokibácsit aki nem átalkodott kismalacnak nevezni. ;-))))
Na megyek mert úgy hallom ébredezik a Béka! (kenterbe veri az összes leveli és kecskebékát úgy megérzi az időjárást. El fogom adni a CNN vedörnek.. ) :-)))
|
Előzmény: szöszibolha (50215)
|
|