csinnnKA Creative Commons License 2004.07.01 0 0 208

OutdownS!

Vigasztalan vagyok, amiért elkerültük egysmást. (Bébiúszni voltunk.)

Bazsalikákokat elültettem, köszönöm szépen, nagyon örültem neki, főként, mert rákaptunk a pestóra (én, de majd apa is rá fog, ha ezt kap mindig vacsorára, nem igaz?), ahhoz meg ugye sok bazsalika köll. Enyiméje fűszerkertben is van bazsalika... már majdnem egy centisek! :-D  (2 hete vetettem... lehet, hogy későn?!)

Az bizony nagy kár, hogy nem lehet (zöld)babot a borsó helyére vetni, mert azt terveztem, bevallom. Sajna a paprikákokat már vagy 3 hete elültettem, 10 tövet vettem, úgy tűnik, mindegyik él, ennél többet meg nem akarnék...

THOR drága! :-)

Te is kapsz egy kis helyzetjelentést:

Mentád már a egekbe növi magát! :-)

Egyik árnyékliliom elhaláloza, a másik viszony gyönyörű, és most fog virágozni!

Kis palántáid (közül a túlélők) vagy nagyon lassan érő típusok, vagy stikában ezek is tönkrementek... mert élnek, de az istennek sem akarnak növögetni-fejlődni! :-(

Oszt minek neked annyi málna?! (Kit akarsz bevinni a málnásba?) Mondjuk málnabor és málnalekvár=nyammmmm! :-)

Nem zrikaként, de én most szedtem le a málnabokrunkról az első adag beérett málnát (nem túlzok: vagy 10 szemet... gondolhatod, kettőnkre számolva... volt nagy habzsi-dőzsi)! :-DDD

De azért megmondom őszintén, elég strapás lehet ezt nagyban leszedni, mert tüskés és szúr, mint a rossznyavalya! :-/

Köszi, Roszics!

Azt hiszem, már csak jövőre vacakolok vele (mármint a fekete-fóliázgatással).   :-)

Nem dicsekvésképpen, de akkora szem epreim teremnek, de akkorák!!!

(kb. feleakkorák, mint a málnám... jelzem: a málna normál méretű, kb. 2 cm-es)

E

Előzmény: Molto Furioso (206)