Luby Creative Commons License 2004.06.30 0 0 3

Nem azért sajnálom, hogy elszállhat, mert az én ötletem, hanem azért,mert ez valós és össztársadalmi problémával foglalkozó topic.

Ha mi magyarok megtanuljuk a z egymástól eltérő és az egymást külnöböző oldalról erősítő érték-, és érdekrendünket szavazatainkkal képviselni, akkor megszűnik a kibékíthetetlen ellentét. mert rá kell döbbennünk, hogy több közös érdekünk van, mint ellentétes. Mert az életszínvonal kérdése, az adók kérdése, az ország biztonsága balról és jobbról egyaránnt érdek. Mert szokásaink, hagyományaink, sajátos művészetünk, egyedi humorunk közös értékünk. Az igazi ellentétek és azok fenntartása a megélhetési politikusok érdeke. És ezt úgy tudják a médiapincsik segitségével kommunikálni, hogy eltűnik mindkét oldalról az érték, az érdek és pusztán a gyűlölet marad. Egy tudatosan atomizált, de legalább is több részre szakított nemzetnek nem sok esélye van az egyre erősödő nemzeti identitással rendelkező Uniós országok között.

Mindez, amit leírtam nem egy párt tevékenységéről szól. Szeretném, ha ezt elhinnétek. Luby, aki Gábor