gyasza
2004.06.30
|
|
0 0
1655
|
Szóval díszes helyzetjelző. Biztos szép lesz sötétben!
Ma voltam türelmetlenkedni dévúéknál.. Hát bakker.. Persze a spoilerről még mindig nem tudtak elsőre semmit sem mondani, de aztán előkerítették valahonnan a főnököt, akivel a szerződést kötöttük, és megmondta az élest : 50.000 pénz színre fújva, felragasztva... Asszem eredeti spoilerem sem lesz ennyiért.. Marad a net, mert muszáj egyet beszereznem:) ..meg kéne valaki aki felteszi, na mind1, csak az autót kapjam már meg! Jah az autó meg a másik. 21-én amikor voltunk, azt ígérték, hogy e hét vége, max köv eleje.. Most meg válltig állították, hogy ők ilyet nem mondtak.. Végülis abban maradtunk hogy köv hét kedd vagy szerda. Továbbá amikor bementem még a szerződést sem találták vagy 10 percig... Számítógépben szerencsére benne voltunk. Kis szerencsém is volt, mert mint kiderült, a számítógépes csaj szüleitől vettük annó x éve a házunkat, így máris van egy ismerősöm :) Mondta a csaj, hogy majd tesz az érdekemben:) Kb 20 perc múlva már telefonált is a főnök, hogy minden rendben, és kedd-szerda..:)) Ismerettség nélkül már semmi sem megy, úgy ahogy elvárható lenne???? |
|