Vulkan16V Creative Commons License 2004.06.30 0 0 8703

Halihó Mindenki!

Én voltam az a nem normális, aki még átvétel előtt tolatóradart szereltetett a kocsijába. Becsapott a nagy csomagtartó, meg a lány gyermek is nyafogott, hogy majd nem tud vele tolatni. Utóbb rájöttem, hogy nem kellett volna. Na de inkább a tanulság: Beszerelés RB Újpestnél, 4 pontos radar. Már az átvétel után az első napon, hátramenet kapcsolás, jelzés. Nagyon jó. A probléma csak az volt, hogy körülöttem 20 méteres körzetben nem volt senki és semmi. Szerviz, meggyőzés, jó ez, csak még szokatlan. Egy hét után, hogy már megszoktam, de ez akkor is jelez. Elismerték, jogos a két pont. Új elektronika bekérés, beszerelés és... nem jó. A hiba ugyanaz. Most ott tartunk, hogy a két középső és a két szélső szenzor túl közel van egymáshoz és egymást zavarják. A két szélsőt kintebb rakni nem lehet, mert akkor már oldalra mérne és nem hátra. A két belső beljebb nem mehet a rendszámtábla miatt. Megoldási javaslat: bekérnek kétpontos elektronikát és majd azt szerelik be. Azzal talán jó lesz. Kérdés: Akkor most mit is fizettettek ki velem? (Az árat le sem merem írni) Tanulság: Csak max. 2 pontos tolatóradart vegyetek, ha már mindenképp muszáj.

üdv: Vulkan