Csatlakozom, mentsük!
A sportos, a sportatlan, az üdezöld és már korhatag, a bal, a jobb és mindenféle durungokat és rezervátumot is nyithatnánk nekik, aminek a kapuja fölé kiírhatnánk, hogy mindehhez egyetlen fát sem kellett kivágnunk!:)
Amúgy közjogi méltóságot szerintem sem ildomos kifütyülni.
Arról nem is szólva, hogy egy kifüttyöt jól-rosszul le lehet kommunikálni. Az egyetlen, amit nem SZVSZ, ha a műsorvezető köszöntője után síri csend lett volna.Akkor OV tán valóban le is mond.
Azért így sem lettem volna szívesen a bőrében, sem az emberiben, sem a politikusiban, így meg, hogy csak egy van, pláne. Míg a foci VB-n szemmel (TV-n) láthatólag tudott drukkolni kedvenc csapatának a házigazdák ellenében, ezen a mérkőzésen, ami valóban (sajnos) évtizedek óta a legnagyobb sportesemény volt itthon, karótnyelten ült és arcizma nem rezdült még akkor sem, amikor már szinte biztos volt a magyar győzelem.
Szóval én pl. ezügyben tényleg sajnálom és ebben most egy skótnyi ír ónia sincs. Tönkretevődött a felhőtlen szórakozása ( mert szerintem tényleg szereti is a sportot ), fátyolos lett a gyermeke lelkivilága, + nem tudott mindezen egy nem éppen röpke mérkőzés végére sem felülemelkedni és legalább egy negyedolyan miniszterelnöki arcot mutatni, amilyet az imidzsméker nagy magyar sportgyőzelmek esetére előír:((((((((((((( No, nem ilyet, hanem mondjuk:>