gyasza Creative Commons License 2004.06.29 0 0 1586

Persze, megcsodálltam én már minden képet, amik így hirtelen elém kerültek :)  A találkozó képeit is végigböngésztem.

A szemeim már jojoznak a sok olvasástól, de legalább amíg várakozok, mindent megtudok a csáláádom új tagjáról :) 

Írtam legelső hozzászólásomban a dísztárcsákról. A képemen látszik, hogy nem vitték az én kocsimon túlzásba, hogy valami szépet tegyenek rá, és amikor rákérdeztem, azt mondták hogy azt nem adnak hozzá.. Ez van..  Blaupunkt rádiót adtak hozzá ajándékba de az 1-2 ezer ft-os dísztárcsára már nem tellett nekik. Ennek alapból  kéne "járnia" a kocsihoz nem ? Ha nem, akkor irány a tesco... és szerzek valami "szépet" :))

Meg még 1 dolog, amit az eladó nem tudott elárulni, hanem "majd utánanéz", hogy mennyibe kerül a hátsó kis szárny? Nem tetszik ez nekem, hogy nem tudott ott helyben utána nézni. Még a végén jól kitalál nekem egy árat, és ne érezzem magam átvágva.. Pedig az emberekbe fektetett bizalmam elég magas, de az átvágás lehetősége mindig fennáll. Kb mennyi lehet a szárny ragasztással együtt?

Előzmény: Négyesi (1585)