szaffi82 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 8667

Reg voltam mar itt! Nem tudom hogy megoldodott e a kormany tucsok problema, de nekem is volt es az eves szerviznel megemlitettem nekik, amig meg garis a kocsi, es azt mondtak hogy forgokapcsolo csere, itt meg tudnek egy kis macerat meselni de nincs sok idom most, a lenyeg hogy masodszorra mikor mar elrontottak az eredetim tenyleg kicsereltek, es nem segitett az se! De vegig ott voltam mellette es neztem hogy szedi szet  a kocsit, ugyhogy lelkes amatorkent otthon en is nekilattam, es amilyen tudatlanok a szervizben persze hogy nem a forgokapcsolo ciripel, hiba cserelik ki akarhanyszor akarkinek. Levettem a legzsakot a kormany kozeperol es akarhogy forgattam a kormanyt, (a forgo kapcsolot bent hagytam es minden mast is) a ciripeles megszunt, ergo a "legzsak, kurt" ciripelt, es a hibat is megtalatam es egyelore ugy tunik orvosoltam is, 3 napja mukanast se hallok:)) Majd meg irok gondolom erdekel titeket is, felteve ha meg nem oldottatok meg ti is a tucsok problemat! Gondolom nalatok is ugyanaz zenel mint ami nalam zenelt! Ha minden igaz meg holnap irok.