outdownS Creative Commons License 2004.06.29 0 0 203

Gyerekek, mikor csinálták ezt az új fazont? Pár napig nem fórumoztam, és csak nézek, mint bornyú az új kapura... Különösen azért, mert én alapból Netscapet használok, és azon nem jött elő a hozzászólásszerkesztő.

Na mindegy, Csinnkának ígértem pár dologra választ (levélbeli kérdésekre):

- Nagyon helyes, hogy a spenótgyökeret bennthagytad. Másodveteménynek először is zöldbabot ajánlok. Gyorsan kibújik. és hamar terem. Én most vetettem egy újabb sort a kievett újkrumli helyére.

- Nem baj, ha a salátád nem fejes. Tudom, úgy mutatósabb a tálban, de egyszer az anyósom meztelencsigástul tálalt ilyen mutatósat, és azóta én a legfejesebb salátát is leveleire szétcincálva mosom meg,  aztán ficnikre tépkedve tálalom. Így biztosan nem kerül bele undokság, és nem kell késsel-villával hadakoznod, hogy hozzájuss.

- A borsóra nem érdemes várni, de ne húzkodd ki, hanem csak vágd vissza, és hagyd a gyökereit a földben (tudod, a gyökerein élnek a nitrogéngyűjtögető bacik, jó lesz az a földnek). A borsó helyére nem jó a bab, de palántázhatsz oda zöldpaprikát (a hétvégén még bőven volt a keresztúri piacon) vagy vetheszt pl. céklát, vagy cukkinit. Ha érdekel, kaphatsz tőlem bazsalikomot is (és akkor bazsalikod lesz), vihetünk a rózsaszínekkel együtt.

Ezek után a zembör már sutba dobhatja a nagy keservesen összeszedegetett HTML-tudományát?