Gyerekek, mikor csinálták ezt az új fazont? Pár napig nem fórumoztam, és csak nézek, mint bornyú az új kapura... Különösen azért, mert én alapból Netscapet használok, és azon nem jött elő a hozzászólásszerkesztő.
Na mindegy, Csinnkának ígértem pár dologra választ (levélbeli kérdésekre):
- Nagyon helyes, hogy a spenótgyökeret bennthagytad. Másodveteménynek először is zöldbabot ajánlok. Gyorsan kibújik. és hamar terem. Én most vetettem egy újabb sort a kievett újkrumli helyére.
- Nem baj, ha a salátád nem fejes. Tudom, úgy mutatósabb a tálban, de egyszer az anyósom meztelencsigástul tálalt ilyen mutatósat, és azóta én a legfejesebb salátát is leveleire szétcincálva mosom meg, aztán ficnikre tépkedve tálalom. Így biztosan nem kerül bele undokság, és nem kell késsel-villával hadakoznod, hogy hozzájuss.
- A borsóra nem érdemes várni, de ne húzkodd ki, hanem csak vágd vissza, és hagyd a gyökereit a földben (tudod, a gyökerein élnek a nitrogéngyűjtögető bacik, jó lesz az a földnek). A borsó helyére nem jó a bab, de palántázhatsz oda zöldpaprikát (a hétvégén még bőven volt a keresztúri piacon) vagy vetheszt pl. céklát, vagy cukkinit. Ha érdekel, kaphatsz tőlem bazsalikomot is (és akkor bazsalikod lesz), vihetünk a rózsaszínekkel együtt.
Ezek után a zembör már sutba dobhatja a nagy keservesen összeszedegetett HTML-tudományát?