kalvenault Creative Commons License 2004.06.26 0 0 61
wywywy:
nagyon köszönöm a segítségedet:-) kedves tőled
Akkor tudom kiről van szó. Egy csomó szempontból adok a szavára, olvastam tőle már sok mindent, DE! Az említett cikket ismerem én is, én ezt a fajta diétát fenntartásokkal kezelem. És nyugodtan elárulhatná, hogy 150 gramm szénhidrát mellett hogyan lehet 1500 kalóriát produkálni? Zsírt kéne enni zsírral, vagy mégis mitől kerül be a kalória?
Én ettől konkrétan fogynék, csak éppen nincs honnan.
Az én kórházamban lévő doki illetve dietetikus pl. a 180 grammosra esküszik. Az indokot persze ugyanúgy nem tudom. Na ettől sem híznék egy fél grammot sem, sőt.
Viszont az nagy visszatetszést keltett bennem, hogy az általad említett doki hogyan nyilatkozik a másfajta terápiával kapcsolatban, konkrétan az én kórházamra vonatkoztatva.
Azt hiszem még kevésbé bánom, hogy a saját utamat kezdtem el dietetikus és belgyógyász ügyben járni. Így eljutottam olyan emberhez, aki szerint a cukros diétának nem kell feltétlenül éhezéssel és fogyókúrával járnia. Aki azt is figyelembevette, hogy nekem milyen alkatom és anyagcserém van. Így és csakis ettől van elég erőm végigcsinálni, úgy hogy nem jut eszembe kilengeni, nem betartani az előírásokat. Ők komolyan vettek engem, éppen ezért én komolyan veszem, amit előírtak nekem.
Tudod a másik fele, hogy 4 hétig kibírható egy ilyen diéta, de 20 hétig.....
Előzmény: wywywy (59)