profeta Creative Commons License 2004.06.25 0 0 8566
Khm, khm...
Tadáám!

Szóval június 23-án 15.00-kor átvettem a királykék villámot!
Thalia Comfort 1.4 8v.

Ezennel ünnepélyesen elismerem dohonyiz győzött.

Amúgy Székesfehérváron vettem. Se bor, se virág, de szőnyeg igen. Nem mondták, hogy ajándék, én meg nem kérdeztem.
Rögtön vettem egy ilyen izé műanyagtálcát a csomagtartóba. Ja és Bridgestone gumik vannak rajta. Másnak is? A keréknyomást (2.6-tal vettem át) elöl 2.2-re hátul 2-re állítottam. Nekem tökéletesnek tűnik bár a manual 1.9-et és 1.8-at ír. Vélemény, tapasztalat?
Eddig csak 300 km-t tettem bele, de már kérdéseim vannak.

1. Mi a fenéért nem tudják rendesen leírni az óra beállítását a manualban? Még jó, hogy a régebbi hozzászólásból emlékeztem, hogy tekerni kell a gombot.
2. Kb. mennyi idő után várható a tücsök?
3. Az oké, hogy a szervót nem lehet sokáig teljesen kitekerve hagyni, de azért ugye ki lehet tekerni ütközésig? Mert én megtettem!
4. Milyen benzint tankoljak? A kereskedésben azt mondták mindegy 95 vagy 98, a tanksapka ajtajára az van írva super bleifrei.
5. Milyen olajat vegyek utántöltéshez? A manual szerint bejáratásnál normális a nagyobb olajfogyás.
6. Nem kértem a gyári rádiót, ha veszek valamilyet muszáj a márkaszervízzel beszereltetni? Elméletileg rádióelőkészítés van.
7. Nincs fordulatszámmérőm. Leírná valaki 3500 rpm-hez mekkora sebesség tartozik az egyes fokozatokban?

Na egyenlőre ennyi. Előre is kösz!