Ultrawox Creative Commons License 2004.06.23 0 0 8532
Na tegnap meglett az Azure DCI-m. Ma már 600 km van benne :) Tetszik :)
Nekem azt mondta a kereskedő, hogy 1000 km-ig sebesség max 110, 3000 km-ig max 130.
A könyvben meg 2500-as fordulat max van.
2500-ön max 100-al megy ötödikben.
Bár már volt erről szó, de nem tudom visszakeresni. Szerintem nem is lehet itt keresni a forumon belül.

Az üzemanyag a feléig fogyott 520km-ig. Ez elég jól hangzik, kiváncsi vagyok mi lesz az első fogyasztási átlag.

Az tetszett, hogy nem mondta hogy ez a kulcstartó is ajándék meg ez a szőnyeg is ajándék, hanem egyszerűen adta és kész, úgyis tudja mindenki hogy benne van az árban. (+pezsgő :)

Üzembehelyezés 55e mindennel együtt és megkaptam a csekkeket amin befizettek az én nevemre mindent.

Ablakmosás után a megmaradt víz balra elindul a bal oldali ajtó üvegén végégfolyva szépen összekoszolja. Nektek is?:)
Na ez legyen a legnagyobb gondom.

Nem emlékszem hogy melyik füzetet nem szabad a kocsiban tartani. Karbantartás füzet, vagy Garancia és szolgáltatás füzet? Vagy mindkettő?
Az lenne a logikus ha ezek ketten otthon figyelnének mert pl a rádió kód mindkettőben benne van, csak mintha olvastam volna hogy kellhet az assistance-hez útközben. Na jó mostmár tényleg nekállok elolvasni az egészet :) Még nem volt rá időm.