carlosracing Creative Commons License 2004.06.22 0 0 63
Hali!

Vasárnap reggel, alvás nélkül indultam a soroksári Auchan-nál rendezett slalomra. Nálunk itt Sopronban egész éjjel szakadt ez a kurv@ eső, de reggelre már abbahagyta. Egészen a Tatai turulmadárig feszítettek a felhők, de a madár keményen fogta őket.:)))
A verseny kissé csapnivaló volt, jól elhúzódott, már féltem, hogy bealszom, és emiatt nem állok rajthoz.
Nagy nehezen aztán sikerült elindulnom. A pályát trabantosok tűzték ki, úgyhogy f@sza volt. olyan kicsi pálya volt, hogy inkább kresz ügyességinek ment volna el. 2est nem kellett sehol sem kapcsolnom...
A mi kategóriánkban 3an voltunk, abból második lettem úgy, hogy a pályán kétszer raktam rükibe, mert nem bírtam bevenni a mikro kanyart...
Egy Mazda 323-as srác még többször elbaltázta, ő lett a harmadik.
Délutánra lehet, hogy letört a turul szárnya, minden esetre megjött egy állat eső, úgyhogy nem volt második forduló, és az első alapján lett a díjazás. 3500 pénzért ez nem volt egy nagy eresztés.
Nem a trabi ellen van kifogásom, de Miskolcon is bebizonyították, hogy lehet egy parkolóban normális pályát kreálni. Ez itt nem volt az! Nagyon sokan elbaltázták a sok kis befordulsz-kacskaringó dolgokat. Szóval ez nem volt az igazi...

Radó bácsival beszéltem az Asia-s slalomról. Megnyugtatott, hogy nem ilyen mikiegér pálya lesz!
Azt mondta, hogy ő is indul valami cossworth-al, úgyhogy elvből nem lesz kicsi!:)))

Ja, akik ezt a versenyt szervezték azt mondták, hogy a tegnapi pálya jóval nagyobb volt, mint az előző.
Úristen, na az mi lehetett...

Üdv.: Yasec