Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2004.06.21 0 0 58
Nekem van kocsim. Napi 20 percet használom, a napi 80 perc tömegközlekedés helyett. Nekem megéri a plusz pénz. Ugynakkor van éves bérletem is, mert ha munka után el kell valamit intézni a városban, akkor nem kocsival megyek, úgyis csak tuszkolódás van, meg nincs parkoló. Nemsokára - ha minden jól megy - kiköltözünk a város mellé, onnan kénytelen vagyok autózni, mert a mostani 20 percből 50 lesz, de a 80-ból 120...

Nekem van tévém. Néha még nézem is, bár inkább videjózom, dévédézek, az akkor kezdődik amikor én akarom :) Most a focit nézegetem.

A tv hiánya még nem baj, ha a másoknál tévézésre fordított idő ki van töltve más, értelmes időtöltéssel, nem csak punnyadás vagy csavargás.

A mobil a gyereknek kérdésben nem tudok nyilatkozni, csak mobilom van :) kb 3000 ft-ba kerül havonta, ennyit megerőlotetés nélkül ki tudok fizetni és egy beteg anyával ez pótolhatatlan. Nagyon ritkán van kikapcsolva, mégse csörög egész nap. Szerintem egy átlag mobilfelhasználónál jóval kevesebbet mobilzok, viszont amikor itt volt decemberben egy angol barátunk, ő csodálkozott, hogy hogy bírunk ennyi sokat mobilozni :))
Ha lenne akkora gyerekem, aki elmászkál egyedül, örülnék, ha rendelkezésére állna az a lehetőség, hogy értesítse b. szüleit, ha úgy dönt, hgy erre szükség van. De ez az idő még messze van, annyi év alatt, már akármit is feltalálhatnak :)

Előzmény: szalapala (52)