Epetike3636 Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1166
"Tisztítása nem történt meg az 1 éves szervíz során, mikor kell? Vagy elvileg nem kell, csak ha rendellenesen viselkedik ("illatok")?"
en ugy tudom csak akkor szokas ha panasz van es en szemely szerint sem raknek panasz nelkul

"Mivel tervezünk egy kis nyári kiruccanást, szükség lesz a kondira. Neki merjek indulni így? "
Hat egy kis bűzbe még nem halt bele senki, nem tudom emlexel-e arra az idoszakra amikor még a kocsikban nem volt legkondi? :-O és amig nem kell futeni a rossz termosztat miatt, addig kulonben sincs igazan meleg

de viccet felreteve, szerintem ha eddig nem volt vele problema, akkor most sem lesz(bar nem tudom mit ertesz "egy kicsit olyan állott szag" alatt es meddig fog tartani a "kis nyári kiruccanás" es ebbol mennyit utaztok a kocsival. Mondjuk egy 3-4 hetes delspanyolorszagi ut elott ha tenyleg kerdeses akkor lehet hogy begurulnek egy klimashoz.
En csak ajanlani tudom a Prielle K. utcai DiaVia szerelot, nem voltunk soxor, mert amit kellett azt megcsinalta. Szerencsere nincs nala hely tehat gyors. Pl. nekunk kiszedte a klimahutot osszerakta a kocsit es akkor ugyan igy szedszedte es osszerakta amikor meg volt a javitott huto/ez nem corsa volt/)

Előzmény: ABC345 (1165)