TiTi Creative Commons License 2004.06.20 0 0 7
Helló!

Én is nagy rajongója vagyok a márkának! A bátyám tanult kint fél évig Angliában, mikor meglátogattuk, akkor lttam TVR-eket, és itthon utánanéztem, hogy mik is vannak itt. Nagyon tetszik. Ennek az új modellnek az eleje vmi be***rás!!! A hátulja nem a legjobb, de egye fene!!! :))) Nem tudom melyik tetszik a legjobban, de még nem is nagyon számít.

Már rég megfogalmazódott bennem, ha nyernék a lottón mire költeném! Már az autókat tekintve. Tuti TVR-t vennék, már ha nem akarnám nagyon leplezni a pénzt. Egy csomó embernek lenne rá pénze, de olyan "szürkék", hogy "sima" AMG SL, meg CL Mergákkal járkálnak, ami tucatszám van az utakon. Árban meg ugyanott vagy. Na, de ez az ő dolguk.

Ha jól tudom tavaly kezdték a balkormányosokat gyártani. Egyből láttam is egyet a Balatonon, igaz német rendszámmal. Nagyon nem tudtam megnézni, mert későn vettem észre, de nagyon szép hangja volt! Nem gyorsult, úgyhogy nagyon alap hang volt.

Néha szoktam e-mailt kapni a TVR-től, mert feliratkoztam egy hírlevélre a weboldalukon. Elég ritkán küldenek, de nem is nagyon tudok angolul.

Egyenlőre ennyit.

Tarmangani: Te is "csak" szimpatizáns vagy, vagy esteleg tulaj is?