hybe!
Mi lehetőleg hét elején, vagy maximum a közepén megyünk, mert az a tapasztalatom, hogy ilyenkor kevesebb az utakon a túrista és a hazatérő vendégmunkás, így kb. 11-12 óra az út a közlekedési szabályok betartásával (többnyire). Ebben azért van pihenő, a belgrád utánni (kb. 100 km) OMV kút az első (tankolás, kávé, mosdás kevés kaja), majd a Bg. határ után kicsivel van egy parkoló tiszta WC-vel itt is megállunk és BG.-ben egy éttermi kaja is beszokott játszani, mert olcsó és finom grill kaják vannak és hát az elmaradhatatlan sopszka. Aztán már csak a BG.-GR. határ egy kis Dutty Free-s vásárlással. GR-ben álltalában valahol az úton egy frappé és délután már Sartiban fürdés.
wolf15!
Eddig kétszer voltam abban az étterembe. Valóban csodálatos panoráma terül eléd, de a tulaj (persze, ha az a tulaj aki minket kiszolgált, de nagyon úgy nézett ki, hogy igen) egy bunkó (már elnézést). GR.-ban sehol nem találkoztam még ilyen "vendéglátással", ha egyszer fordul elő akkor azt mondom véletlen, de egymás után két évben, számomra ez már nem az. Először is kb. húsz percig vadásztunk valakire aki felveszi a rendelést, utánna a gyerekek kiszúrták, hogy van tejberizs az étlapon, mivel előtte nem rég ettünk így csak Ők ettek volna egy kis csemegét mi csak italt rendeltünk, de gúnyos mosollyal közölte, hogy tejberizs nincs, akkor valami más édesség, válasz: semilyen nincs! Akkor marad az ital. Arra megint 20-25 percet vártunk! Utánna a fizetéshez, nekünk kellett elő vadászni valahonnan bentről a hapsit, mert ki nem nézett volna. Egyébként addig nagyon sok vendég leült gyönyörködött a tájban, majd felált és elment, mert senki nem ment oda hozzá! A következő évben ugyanez tejberizs nélkül. Bocs, hogy így lehúztam az általad ajánlott éttermet, remélem, csak nekem van ilyen rossz tapasztalatom vele. A panoráma valaban csodálatos, ez feledtette valamenyire a kellemetlen élményt.
Nonamekata!
Új Sartin melyik a Holiday apartman? A mienk a Sithon, az Oreos mellet egy új épület.