ancsacsa
2004.06.17
|
|
0 0
229
|
Sziasztok,
Mi elég gyakran járkálunk ki, sajnos, ugyanis eléggé idegtépő, amilyen lassan dolgoznak a B épületen. Szerintem felháborító, hogy össze-vissza beszélnek az átadási határidőkkel kapcsolatban, fel nem tudom fogni, miért kellett tavasszal azt mondani, hogy április végén műszaki átadás, mikor már akkor is nyilvánvaló volt, hogy ez nem fog megvalósulni. Azóta folyamatosan irreális határidőket mondanak, legjobb, ha az ember a saját megítélésére hagyatkozik. Minket ez azért érint nagyon érzékenyen, mert szerettük volna két költözés nélkül megúszni a dolgot, de sajnos júl. 15-én ki kell költöznünk, így ez nem fog sikerülni.
Most már legalább értem, hogy miért csak 3 munkás dolgozott a házon, amikor ott voltunk, ezek szerint most a C-vel vannak elfoglalva. A dologhoz az is hozzátartozik, hogy az ajtók szállítása állítólag késik. Az ajtók jövő hétre várhatóak, egy hét míg berakják, utána elvileg 1-2 a műszaki átadás. Szóval, az augusztus eleje értelmes határidőnek tűnik, bár ez sajnos, minket nem vigasztal.
Egyébként, más, új lakásba költöző ismerősöktől is úgy hallottam, hogy a használatbavételi nem akadály. Olyat is hallottam,bár ez elég furcsa, hogy már egy éve ott lakik, de még nincs használatbavételije. |
Előzmény: TÜNDÉr (228)
|
|