Sziasztok!
Nem azt mondtam, hogy nem szabad 130 fole menni, egyszeruen elmondtam, hogy afolott mar nagyon oda kell figyelni... Itt mar elhangzott egyszer tanacskent: 140 korul rantsd meg finoman a kormanyt, tiszta uton, szel mentesen, semmi zavaro korulmeny ne legyen... Ha megerezted milyen, akkor kepzeld el ugyanezt veszhelyzetben, barmilyen idojarasban es utviszonyok kozt, a tobbi kozlekedorol ne is beszeljunk...
circum:
A lagy(abb) futomu nagyon jo az uthibak "kisimitasara", de ugyanakkor meg van az a hatranya, hogy az auto hajlamos "bebolintani" egy-egy oldal vagy egyik sarka fele a nagyobb rugo ut miatt, a masik szinten a nagy rugoutbol kovetkezik, hogy nagyobb uthiba eseten a hosszabb ut es a csillapitas miatt lesz olyan kereked ami adott pillanatban nem eri a talajt. Ertsd mindezt tizedmasodpercben, de nem mindegy mikor van ez a pillanat. A F1-es autoknak tobbek kozt ezert van kvazi merev futomuve...
A keskeny gumira is egyszeru a megoldas, csak kis logika es fizika, a teljesitmenyt nem mindegy, hogy mekkora feluleten es mekkora leszorito erovel viszed at a talajra... Ergo gumi szelesseg es felfuggesztes...
A masik a fekezes soran az osszenyomo ero es a felulet minosege a meghatarozo, mivel a fekezoerot szeretned atvinni az utra ergo lassitani az autot tehat nem mindegy a gumid minosege es a talaj milyensege es hogy ezt az erot mekkora feluleten viszed at, marmint aktualisan mekkora feluletu gumi er az aszfalthoz...
Na szoval, ennyit az okoskodasrol, majd aki teheti javitson ki amiben tevedtem, igyekeztem osszeszedni magam, de mindig hibazok, ennyire ismerem magam...
Summa summarum, a keskeny gumi es a lagy futomu, takarekos es kenyelmes utazast biztosit, de bizonyos keretek kozt, ertve itt a sebesseg behataroltsagat... es a keskeny gumin se a 135-os virsli gumikat ertem... :-)