Sziasztok!
Nyaralás óta most jöttem előszőr dolgozni, és látom, hogy Danidek lelőtte a poénokat.
Összességében én nagyon jól éreztem magam. Taher nagyon jó fej volt, kedves, pontos, kicsit gyorsan vezetett, de ez helyi szokás.
Számomra a Mózes-hegy maga volt a csoda. Nagyon örülök, hogy felmentünk. A magam részéről nem terveztem tevegelést, és menet közben se jutott eszembe, hogy nem megyek fel a legtetejére (mint utóbb kiderült Danideknek eszébe jutott:)) mindenesetre kemény túra volt, még 3-4 napig minden izmomat éreztem deréktól lefelé. A hegyen fogadtunk túravezetőt Taher segitségével. 60 LE-t kért, de végül mivel nagyon kedves kézséges volt, és hát átszámoltam hogy a 60 LE kb. 2000 Ft, ugy döntöttünk többet adunk neki. Biztos nem tettem volna meg ezt a túrát 2000 Ft-ért más kedvéért...
A part tényleg nem a legjobb a Hostmarknál, és a búvárkodásra is ugy gonoltam érdekesebb, és sokkal szeb lesz mint a snorkell. Persze lehet, hogy ha nem az életünkért küzdünk minden légvételnél, akkor már jobb lesz. A búvársulirol a kintiről csak jókat tudok mondani. Türelmesek, kedvesek.
Nos egyenlőre ennyi, ha van kérdés, most már valamicskét én is tudok:)))
Sziasztok.