Tamás Creative Commons License 2004.06.12 0 0 63
Kedvesem, te úgy első nekifutásra olyan hülye, valami kapaszkodópontot életedben először megtalált és ahhoz betegesen ragaszkodó, vonalas sötét izémizé vagy, mint hat pár rendőrcsizma, csak valamilyen elcseszett altruizmus működik bennem, hogy itt próbálkozom veled...

Először is egy-két tisztázás.

mert a román adott állampolgárságot a határon túli románnak, meg is jelentek már a kisinyoviak Aradon is

Erre adhatnál forrást... idén áprilisban beszéltem pár moldávval, akik erről nem tudtak, pedig ha valakiket ez érintene, akkor ők lennének.

Azért mert te csupán egyfajta kisebbség vélt sérelmeire vagy érzékeny

Mielőtt továbbfolytatnád a burkolt zsidózást - amivel többszörösen is mellémész, de hát a hülyék már csak erről - is - ismerszenek, ugyanmár adhatnál egy forrást erre is. Mert én tudok Neked párszáz oldal forrást arra mutatni, hogy éppen nem. Érdeklődj a Zrínyi Kiadónál, marha.

Egy büdös szót nem szóltam antiszemitizmusról, ugyanis nem érdekel. Mint a mellékelt ábra mutatja, nem én vagyok az, akit az "antiszemitizmus" vagy az azzal való fenyegetés, vagy az attól való félelem mindenféle fals prekoncepciókba kerget...

Egyébként, hogy a fenébe kerül ide az antiszemitizmus, mint olyan? Megmutatnád nekem, hogy hol jött elő?

Te teljesen kész vagy.

Előzmény: raukkonen (49)