quilla
2004.06.12
|
|
0 0
446
|
Hát elméletileg az idegenvezetés nem lenne rossz (nekem is német felső, meg id.vez végzettség, kevéske angol, mert a második nekem a spanyol) de nem vagyok benne boztos, hogy Porto az a kifejezett turista uticél. Én amíg kinn voltam, ha két turistabuszt láttam, már sokat mondok. De ebben nem vagyok kompetens, mert én ugye nem turista formában voltam kinn, úgyhogy többet foglalkoztam bevásárlással, főzéssel meg takarítással. (életemben annyit nem voltam Auchanban idehaza, mint amennyit három hét alatt kinn :o))) Meg hát az idegenvezetésre nem éppen az ősz időszak a leginkább ideális, de végülis egy próbát megérne. Esetleg írhatnál kinti irodáknak, hátha valami bejönn belőle. Barátnők nem tudnak esetleg valamiben segíteni?
Kicsit irígykedek ám rád, hogy te már biztosan mész szeptemberben, bár nekem is esélyes még ez az év, de semmi nem biztos. Mivel utazol? TAP-pal Lisboáig? Nekem az egyáltalán nem szimpatikus megoldás, bár én nem is akarok semmit csinálni Lisboa és Porto között, úgyhogy marad a Lufi, ami Portoban landol (horrorisztikus landolási élményem van onnan :o)). |
Előzmény: gitana19 (445)
|
|