zsuga666
2004.06.10
|
|
0 0
8230
|
Hali MINDENKI ! Aki még a gondolkodás fázisában leldzik, hogy ugyanvajon milyen védelmet rakjon a vasba, annak szólna az ajánlatom. A napokban fedeztem fel a Piramis 1.0 névre hallgató riasztó és rablásgátló rendszert. Védi az összes nyílászárót. Ha a bal 1. ajtót kinyitják és becsukják élesedik a rablásgátló. A vezérlőegység a motortérben kerül elhelyezésre. A motorteret 1 e. mechanikus motortérzár védi amihez kívülről csak komoly rongálás árán férnek hozzá. Alulról nem piszkálható. a rabóló hiába rángatja a motortérnyitó kallantyút, mert a huzal szabadon fut mindaddig, míg jelet nem kap a vezérlőtől. Ha beadná a kulcsot a távirányító, szervíz üzzemódba állítható arendszer, és minden ok., ismét nyitható a géptető. A risztó ugrókódos, ami nem újdonság, de az igen, hogy két jelet kell gyors egymásutánban adni ahhoz, hogy használhasd a vasat. Ezt pedig már izgalmas visszafejteni. Az ára a riasztónak és a motortérzárnak 32.000.- + áfa(?). Beszerelési díj 25.000 ft. Ügyesebb kezűek, vállalkozó kedvvel megvertek próbálkozhatnak a beszereléssel saját maguk is. Adnak hozzá szerelési útmutatót. A rendszer bvővíthető rezgésérzékelővel (3000), ablakemelő modullal ( ha elfelejted felhúzni, riasztáskor megteszi ), emelés érzékelővel ( ez drága, de profi ), belső és igény szerint külső térvédelemmel, etc. A szirénát az ár nem tartalmaza, de természetesen kapható. ( Pl.: akkus 5.500 ) Pár nap múlva, ha igaz felgyógyítjuk a részletes ismertetőt a Thália honlapra. Ha akrtok róla beszélgetni, vagy többet tudni, állok rendelkezésre. Engem 2 óra vizsgálódás és bemutató alatt +győztek, ezért voltam pofátlan idefirkálni. A szokásos feltételekkel adnának mind a Thalicskásoknak, mind a Megane Klubnak 10% engedményt az anyagárból. Bocs, hogy zavartam. |
|