Atay Creative Commons License 2004.06.10 0 0 50
Hello!

A gyantazasrol nem tudom hogy erositi-e a szoroket, de azt gondolom hogy igen. Viszont a borotvalasrol egy eleg konkret tortenettel tudok szolgalni. A noverem 17 korul volt, en meg kamasz voltam meg, amikor szorakozasbol hecceltem egyszer vagy ketszer hogy de randa szoros a labszara. Pedig abszolut nem volt az, hanem csak ilyen kis noi piheszorok voltak a laban. En el is feledkeztem errol, es nehany ev utan beszelgetes kozben derult ki hogy o ennek hatasara kezdte el borotvalni a labat. Es rovid ido alatt ugy megerosodott hogy ma mar csak gyantazassal lehet kordaban tartani a labat.
Nagyon nagy bajt okoztam neki sajnos ezzel. Dehat ki gondolta volna, en csak viccbol mondtam.
Szoval nem erdemes a lanyokat ezzel heccelni mert butasagot kezdenek el csinalni.

Egyebkent szerintem a borotvalas ugy erositi a szorszalat, hogy minden alkalommal nem a vekony tetejen vagja el a szorszalat, hanem a borotva belevag a szortuszoi reszbe ahol vastagabb. Ezutan az uj nagyobb szajadek lesz az ahol a szor termeloik, plusz visszano a szortuszo "nyaka".
Es igy alkalomrol alkalomra mindig egy picit vastagodik a szorszal. Igy bizony a borotvalkozo ferfiak szorzete is meg tud nagyon erosodni.

Minden jot
Atay

Előzmény: Alensha (49)