Engem viszont biztosan senki nem kért meg semmire. A véleményemet írom le, legfeljebb senkit nem hat meg.
De erre a szövegedre én a "te" topicodban már válaszoltam, mire kitörölték... GYanakszom mit hoyg miért, mert a furcsa az hoyg nem tiltottak le...
Szóval, ott tartottunk, hoyg te valami ilyesmit mondtál a másik topicban is mint itt:
"hogy Kovács megsértette az ügyészség jó hírnévhez fűződő jogait. Hazugságról, igazságról, továbbá arról, van-e az ügyészségnek jó hírneve, amit meg lehetett sérteni, nem szól az ítélet egy szót sem"
Erre megkérdeztem: lehet-e úgy megsérteni az ügyészség hírnevét, hogy csupán csakis igazat állítok? Ugyebár nem. Ezért tehát Kovács László mondatai hazugságot is tartalmaztak, ergo hazudott...!
Ha jól tudom te matematikus végzettségű vagy... akkor a bizonyításokban otthon vagy. Akkor a fentiek nem haladják meg a szellemi felfogóképességedet, ugye? Mert nem olyan bonyolult...
Tulképpen, hogy van az, hogy aki Neked vagy állításaidat el nem fogadva ellentmond, az szerinted "ordas módon hazudik"?
De tudod mit? Egy politikustól, főleg aki az előző rendszer szellemében nevelkedett, igazából nem is várható más el.
Amúgy politikusnak nulla vagy, nem tudsz vitatkozni.