Maggie Archer Creative Commons License 2004.06.09 0 0 162
Tegnap este elmentem az Urániába, hogy átvegyem a lefoglalt jegyet a Trianonra.
Mondanom sem kell, hogy nyoma sem volt az interneten lefoglalt jegynek!. Június 30-ig hosszabbították meg a bemutatást! Este nyolckor még hosszú tömött sorok álltak a jegyért.

Egy kis hölgy négy 16 éves fiuval Esztergomból utazott fel hogy megnézzék a filmet. Telefonon lefoglalta a jegyeket. de jelezte, hogy éppenhogy beesnek az előadás elejére, ha minden jól megy. Mindanom sem kell ugye hogy eladták a jegyüket:(
Megpróbált segítséget kérni, hogy ha már itt vannak megnézhessék a filmet.
Azt mondta, hogy a gyerekek a lépcsőn ülve is megnézik, csak engedjék be őket! Az igazi döbbenet itt következik. Mit gondoltok mi történt? Azt mondták neki hogy azért nem kérhetnek pénzt, ezért ilyesmi nem lehetséges. Két hatalmas 3 ajtós szekrény meg el kezdett vele üvöltözni, hogy mit képzel, hogy akik itt vannak mind be akarnak most menni ( ezzel ránk mutogatott) Erre az összes ott tartózkodó mondta, hogy eszünk ágában sincs panaszt tenni, ne nyilatkozzon a nevünkben, csak engedje be szépen nyugodtan a gyerekeket, nekünk ráér holnap is!
Na erre a háromajtós teli torokból, minősithetetlen stilusban fenyegetően elindult az 50 kilós nők felé....
Meghátráltunk, mitagadás.......:( pedig én már 70 kilo is vagyok:(
Rettenetes volt! Kezdett lincs hangulat alakulni.
Azt hiszem nagyon jó film lehet, ha ennyire agyonhallgatják. A mai napig volt tervezve, hogy lesz előadás..., napi egy. Hmmmm. ....elgondolkodtató.