Sziasztok!
Tegnap éjjel berepült, vagy bemászott (az ablak éppen résnyire volt nyitva) egy denevér a lakásba!
Elkezdett körbe körbe repülni aztán nagyon megrémültünk...
Nem tudtuk mit kell tenni... kinyitottuk totál az ablakot de nem akart arra felé menni mindig csak körbe körbe...pedig ki is jöttünk a szobábpé, nehogy zavarjuk.
Aztán mikor visszamentünk a szobából, megprobáltam egy törülöz?vel hessegetnide nem akart az ablak felé haladni...
Miért nem észlelte hogy nyitva az ablak és arra szabadon távozhatott volna?
Utána átszállt a másik szobába mi követtük és ott is repkedett körbe körbe...aztán néha leszállt a falra :)
ott is teljesen kinyitottuk az ablakokat, majd az ajtót becsuktuk magunk után, nehogy megint vándoroljon a lakásban.
Aztán kb. 20 perc múlva bekukkantottunk a szobába de nem láttuk, hogy röpködne...
így bementünk (ajtó becsuk mögöttünk) és elkezdtük keresni...minden nagyobb tárgyat átnéztünk...zörgettünk cuccost hátha arra felrebben...
de remélem már hiányzott neki a friss leveg? és kiment a szobából.
Mindenesetre éjjel az ablakot becsuktuk nehogy megint visszajöjjön.
Én még sosem találkoztam denevérrel (ilyen közelr?l) de baromira rémisz? volt, hogy cikázott körülöttünk...a frászt hozta ránk.
Ha esetleg még bennt lenne vhol a lakásban, hol keressem illetve hogyan lehet elkapni??
Repülés közben, vag amikor a falon van?
köszönöm el?re is a válaszokat!